Magunkról Referenciák Programok Árlista Akció Elérhetőség 

Könyveljen a SoftBalance könyvelő programunkkal, amely beépítve automatikusan kezeli a 65M lapok (XX65M ÁFA bevallás) készítését, könyvelés NAV-tól átvett XML-es számlaadatok segítségével, adatrögzítés nélkül.

H

a már elege van a kezelhetetlen, átláthatatlan könyvelő programjából!

Vállaljuk: ÁNYK-ba beolvasható 65M tételes ÁFA bevallás elkészítését saját szoftverrel EXCEL (csv) input alapján

Softeverest Számítástechnikai Bt. Szentendre, tel.: 06-30-9340-665,
mail.: everest091@gmail.com

 

*** AKCIÓ *** - a szoftver kiegészítéseit visszavonásig MOST 50%-os kedvezménnyel kínáljuk!  Click ide!

 

 Könyvelés NAV számla beolvasással, XML-es számla átvétellel.

Dátumtartományra történik a NAV számla átvétel (NAV számla beolvasás), számlánként 2-3 másodperc alatt (pl. kb. a napi 60 szállítói számla mennyiség max. 3 perc alatt egy gombnyomásra a gépén van). A beolvasott számlákat a szoftver a szállítók/vevők legutolsó könyvelt bizonylata alapján ellátja a javasolt nettó értékhez tartozó főkönyvi számmal és megjegyzéssel, amelyek könyvelés előtt (is) módosíthatók is, ha ez szükséges. Az ÁFA és a bruttó érték főkönyvi számait és az irányokat a könyvelő program automatikusan adja. A könyvelés ezek után többnyire csak egy gombnyomás. Szükség esetén lehet módosítani a teljesítési dátumokat (számviteli és ÁFA szerinti), a fizetési határidőt, a felajánlott nettó érték főkönyvi számát és a megjegyzést.  A nettó érték több főkönyvi szám közötti megosztására is van lehetőség, sőt, ha 2. dimenzió szerint is könyvelik a nettó értéket (pl. egyégenként, járművenként, munkaszámonként, stb.), akkor a nettó értéket meg is lehet bontani. A könyvelés történhet átutalás számlaként vagy a kiválasztott pénztárra is a házipénztár kezelésével. Hónapok óta MINDEN számla hiánytalanul átjön a NAV-tól, amit a szállítók beküldtek oda, de a vevői számlák átvételére is használható. (Könyvelés NAV számla beolvasással, 2021-es NAV Online 3.0-ás verzióhoz kapcsolódással).

NAV számla átvétel és könyvelés házipénztárra vagy szállítói/vevői naplóra számlaszám részletre szűréssel (click a képen)

Több kép a NAV Online számla import szerinti könyvelés folyamatáról - ITT!

Könyvvizsgálói adatexport! A könyvelő programba beépített NAV által javasolt Audit XML funkcióval a szoftverrel XML file készíthető a könyvvizsgálat megkönnyítéséhez. 

- "Nagyon szeretünk könyvelni a NAV számla átvétel alapján. Gyors, és nagyon megkönnyíti a munkánkat". Schmiedt Erika (76-481-707) - Szil-Coop, Reál üzletek - Kecskemét - napi kb. 60-70 szállítói számla könyvelésére használják 2020.11. hónaptól.

- "Már 7. éve használom a SoftBalance könyvelő szoftvert és nagyon elégedett vagyok vele. Könnyű kezelni és módosítani az adatokat, gyorsan tudok vele haladni a napi munkában és már jó pár NAV-os ellenőrzésen is - gond nélkül - túl vagyok vele. Ennyi idő után is jó vételnek tartom és ajánlom a könyvelőknek! Az új NAV számla átvétel szerinti könyvelés funkciót több cégre is használom, nagyon hasznos és hihetetlenül megkönnyíti a munkámat, a számlakönyvelési munka 10%-ra csökkent! " - Császár Erzsébet - Érd. (Könyvelő program NAV számlaátvétellel).


VIDEÓ - NAV számlaátvétel, bank könyvelés, folyószámla, főkönyvi kiv., naplós lekérdezés

 

Amennyiben velünk készítteti el a 65M bevallásátInput adattartalom (és sorrend):

 • Adózó adószáma,

 • Kereskedelmi partner adószáma,

 • Kereskedelmi parnet csoportazonosító száma,

 • Kereskedelmi partner neve,

 • Év,

 • Áfaidő (1, ...12, N1, ...N4, EE),

 • Számlaszám,

 • Előzményszámla száma,

 • Számla dátuma,

 • Teljesítési dátum,

 • Adóalap Ft. (jóváírás esetén negatív érték),

 • ÁFA értéke Ft. (jóváírás esetén negatív érték)

Mínusz számla esetén kötelező az előzmény számla adatainak megadása eredeti dátumokkal!

Vállalási ár: adózónként és Áfa időszakonként  - kereskedelmi partnerenként, tételszámtól függetlenül  290 Ft + ÁFA szállítónként + 12.000 Ft + ÁFA alapdíj (pl. XY adózó 2023.04.havi 65M lapjainak elkészítése 113 kereskedelmi partner (szállító) esetén: (32.770 Ft + 12.000 Ft) + ÁFA (összesen:  44.770 + ÁFA - bruttó: 56.858 Ft.)  - akualizálva: 2023.03.hó.

Példa EXCEL /csv/, ÁNYK-ba beolvasható (Állományok beemelése) imp fájlok, ÁNYK-s jpg letölthető ITT:

Információ, megrendelés:  Softeverest Számítástechnikai Bt. (tel.: 06-309-340-665, mail: everest091@gmail.com)


SoftBalance - kettős könyvelő program - 65M tételes ÁFA bevallással

 készítette: Softeverest Számítástechnikai Bt. (tel.: 06-309-340-665, mail: everest091@gmail.com)

* Neves, több milliárd Ft forgalmú cégek sok éve kedvelt, elismert könyvelő szoftvere *

VIDEÓ a könyvelő szoftverről, az egér nélküli könyvelésről, a 65-ös ÁFA bevallási kódok használatáról: http://www.youtube.com/watch?v=8uy02deNy7M

65M tételes ÁFA bevallás ÁNYK-s feladással az adott ÁFA értékhatár (0 Ft) feletti számlákról - közvetlenül a könyvelő szoftverből (XX65M ÁFA bevallás)!

A könyvelő szoftver 65M feladása a legnagyobb cégeinknél 2020.07. hónap óta éles környezetben is kiválóan működik (pl. Szilvási és Társa Kft. kb. 380 szállító, mintegy 1.500 számla/hó, meglehetősen sok korrekciós tétellel). 

Sokéves könyvelési gyakorlat alapján fejlesztett Windows-os hálózatos vagy egy gépes telepítésű könyvelő program

 • SQL-Server használat - biztonságos adattárolás,

 • beépített tárgyi eszköz kezelés a könyvelt, aktiválásra váró tételekből indítva (maradvány érték, fejlesztési tartalék), 

 • beépített házipénztár (többféle, választható pénztárkezelés), valutapénztár,

 • devizás folyószámla vezetés, árfolyamdifferencia számítás és könyvelés (választható FIFO-s árfolyam kezelés),

 • napi MNB árfolyamok automatikus betöltése (interneten keresztül) és kezelése a könyvelések során,

 • adószám ellenőrzés (a partner karbantartás során a NAV Online Rendszerből az adószám 1-8 karaktere alapján) kiírásra kerül a vevő/szállító neve és címe),

 • NAV számla átvétel a NAV Online Számla rendszerből és automatizált könyvelés (a szállítói és a vevői számlákra is, kp-s esetben házipénztárra is),

 • NAV által javasolt Audit XML program funkció a könyvvizsgálat megkönnyítéséhez,

 • automatikus 65-ös ÁFA kód kiadás a számlák könyvelésekor,

 • alábontásra könyvelés lehetősége (pl. üzemanyag ktg. gépjárművenként, árbevétel telephelyenként, stb.),

 • értékhatár nélküli 65M tételes ÁFA bevallás július 1-től (65A ÁNYK bevallás feladással együtt - letölthető példa itt),

 • a kp-s számlák könyveléskor szállító céghez köthetők, így a 65M feladás adószám-kezelése kp-s esetben is megoldott,

 • számviteli és ÁFA szerinti teljesítési dátumok kezelése,

 • fordított ÁFA VTSZ-es és mennyiségi kezelése 65A imp file feladással,

 • pénzforgalmi ÁFA kezelés (az ÁFA a kifizetések arányában kerül a bevallásba),

 • kompenzálások akár több cég között is,

 • korosító lista, fizetési felszólítás a gyorsabb pénzbeszedéshez, egyenlegközlő,

 • adószám ellenőrzés (a partner karbantartás során a NAV Online Rendszerből az adószám 1-8 karaktere alapján) kiírásra kerül a vevő/szállító neve és címe),

 • paraméteres lekérdezés, keresés megjegyzés részletre és számlaszám részletre, ellenőrző futtatások (pl. alap-ÁFA),

 • automatikus nyitási funkciók (pl. a folyószámlák külön is nyithatók akár január elején - a két év egyeztető futtatása),

 • egér nélküli könyvelés, 

 • főkönyvi szám választás NÉLKÜLI gyors könyvelés az azonosan könyvelendő számlákra (akár 5 -7 számla könyvelése percenként),

 • évi 100.000-es könyvelési tételszámok kezelése,

 • másodlagos könyvelés (ha Ön kéri ezt a beépített funkciót),

 • banki adatátadás (szállítói számlák utalásra adása a könyvelésből - többféle bank felé),

 • bank és számla adatok átvétele könyvelésre, - pl. Szamlazz.HU szoftverből számla átvétel,

 • pénztárgépes árbevétel kezelése automatikus házipénztár vezetéssel és azonnali részletes könyveléssel.

Logikus, átlátható könyvelő szoftver felépítés, akasztófás könyvelési tétel megmutatás a könyvelések során és a lekérdezéseknél, könnyű javítási lehetőségek. Hálózatos könyvelő program telepítés esetén akár 2 --- 20 .. db számítógéppel is lehet dolgozni egy könyvelési környezetben, egy cég vagy sok cég könyvelésében, egyidőben több munkahelyről - probléma nélkül.

Az SB-Számla számlázó szoftverünk által kiállított számlák azonnal lekönyvelődnek a SoftBalance könyvelő programunkba és a számlázó szoftverünk a NAV Online adatszolgáltatási kötelezettségnek is eleget tesz, 2018.07.01-től az ÁFA értékhatáros számlák azonnal, automatikusan továbbítódnak a NAV-hoz. Számlázó szoftverünkkel Ön akár "korlátlan" cég nevében számlázhat (ÖNSZÁMLÁZÁS, MEGBÍZOTT SZÁMLAKIBOCSÁTÁS). Új árakkal! /További képek a szoftverről - lásd a lap második részén!/

A telefonos, e-mail-es segítségnyújtás (hétvégén is)   - INGYENES, nem úgy, mint más szoftverfejlesztő cégeknél, és nálunk valóban segítséget is kap!

65M tételes ÁFA bevallás ÁNYK-s feladás - 65A és 65M lekérdezésről képek a lapon lejjebb!

A könyvelő szoftver kezeli a nem visszatéríthető, de áthárított ÁFA értékeket és ÁFA alapokat, amelyek a 65M tételes ÁFA bevallásnak részei (pl. telefonszámla 30% ÁFA, stb.). A 65M tételes ÁFA bevallás lapokra a teljes áthárított ÁFA és adóalap értékek kerülnek.

A 65M tételes ÁFA bevallás ÁNYK-s feladásnál a 65M KORREKCIÓS lapok kezelése is megoldott, a könyvelő szoftverből automatikusan készül - még az évek közötti számla korrekciókra is!

65M tételes ÁFA bevallás (tételes ÁFA összesítő jelentés) az adott ÁFA értékhatár (július 1-től 0 Ft.) feletti belföldi számlákról - példa txt-k letöltése a 65M ÁFA bevalláshoz, kipróbálása - ITT   (új 2020.07. havi anyagok)

A könyvelő szoftver 65M feladása a legnagyobb cégeinknél 2020.07. hónaptól éles környezetben is jól működik (pl. Szilvási és Társa Kft. kb. 380 szállító, mintegy 1.500 számla, meglehetősen sok korrekciós tétellel). 

Részletesebb leírás a szoftverről- ITT!      Új árakkal!


LEGFŐBB PROFILUNK, ERŐSSÉGÜNK:

EGY JÓL KIFEJLESZTETT, SOKAT TUDÓ KÖNYVELŐ SZOFTVER, AMELYHEZ IGÉNY SZERINT BÁRMILYEN EGYÉB ÜGYVITELI FELADATOT HOZZÁ FEJLESZTÜNK, HOZZÁ KAPCSOLUNK!

Ön jó helyen jár, ha speciális könyvelő szoftvert keres! Mi akár igényei szerint át is írjuk, továbbfejlesztjük alaprendszerünket. Akár hosszú távú külsős szoftverfejlesztést is vállalunk!

 

65M tételes ÁFA bevallás (áfa bevallás M lap)

65M tételes ÁFA bevallás képernyő (65M bevallás)

65M tételes ÁFA bevallás  (tételes ÁFA adatszolgáltatás) nyomtatása

 

Új referenciáink, akik az elmúlt időszakban 10-15 egyéb könyvelő program tanulmányozása után a SoftBalance könyvelő szoftvert választották:

- Szilvási és Társa Bt - Szil-Coop - Reál üzletek - Kecskemét - több kiskereskedelmi egység könyvelésére, banki utalás előkészítéssel a szállítói számlák banki utalásának segítésére (OTP Electra adatátadás) másnapi banki beolvasással, pénztárgépes árbevétel könyvelési támogatással, 65M tételes ÁFA bevallás (XX65M ÁFA bevallás), számlázó szoftver azonnali könyveléssel többgépes hálózatos működéssel.

- Dor-Jo-Ker Kft - Dorog  - több (kb. 13) kiskereskedelmi üzlet könyvelésére, sok bizonylat lekezelésével, 65M tételes ÁFA bevallás feladással,

- Kaluterm Kft - Cibakháza - mezőgazdasági könyvelés másodlagos (6-7) módszerrel, többgépes hálózatban + az azonnali könyvelésű számlázó szoftverünk használatával, a tételes ÁFA bevallás feladással,

- J.L.F. Kft. - Újlengyel - deviza folyószámlás könyvelő program és devizás számlázó szoftver a vevői számlák adatátvételével (kb. havi 1000 deviza számla) és automatikus könyvelésével. (A számlázó szoftver Szerbiában működik, txt-s számla és vevőátadás van a könyvelés részére.) Valutapénztár, deviza bank kezelése azonnali árfolyam diff. számítással és könyveléssel.  

- Global Recycling Hungary Kft - Érsekcsanád - több cég könyvelésére, deviza és tárgyi eszköz kezeléssel.

- Gassa Audit Kft. - Budapest - könyvelőiroda több cégre, deviza kezeléssel, tárgyi eszköz nyilvántartással.

- Túze Kft. .- Szomód - jelentős deviza forgalommal, automatikus MNB árfolyam kezeléssel, tárgyi eszköz nyilvántartással.

- Murányi Jaguár Szervíz Kft. - Budapest.

Döntésük fő oka: a gyors, egér nélküli könyvelés lehetősége, akasztófás könyvelési tétel megmutatás, jól átlátható szoftver felépítés, a könyvelt tételek könnyű módosíthatósága, sok tétel (több tízezer tétel / cég / év) lekezelése, hasznos plusz szolgáltatások - pl. könyvelési bizonylatok másolásos könyvelése (akár komplett béfeladások másolása), 65M tételes ÁFA bevallás feladás, igazi hálózatos működés, ingyenes telefonos tanácsadás, segítés, akár hét végén is, továbbfejlesztések (pl. tömeges adatátvételek egyedi kifejlesztése) vállalása.

 

 

                                                                              

 Tel.: 06-309-340-665   Földvári Ferenc    mail: everest091@gmail.com

 Néhány vélemény:

- "Köszönöm! Szeretném elmondani, így áfa bevallás napján, nagyon Örülök, hogy az Ön programjával dolgozhatok."  Schmiedt Erika - Szil-Coop, Reál üzletek - Kecskemét - (2018.04.20) /könyvelés, tárgyi eszköz kezelés, banki utalás a könyvelésből, 65M tételes ÁFA bevallás, bank automatikus könyvelése, pénztárgépes árbevétel könyvelésének számítógépes támogatása, számlázó szoftver automatikus könyveléssel, stb./

- “ Mi nem szeretnénk a Kulcs-Soft könyvelő programját használni! Az Önök könyvelő programját szeretjük és ezzel szeretnénk dolgozni az új  megbízónk telephelyén is, nem csak a saját könyvelő irodánkban. “     f-controll könyvelő iroda, Gödöllő        http://fcontroll.hu/    (2013.12.05)

- "Sok könyvelő szoftverrel dolgoztam már, de a SoftBalance a kedvenc könyvelő programom. Klaviatúráról (egér nélkül) tudom használni és egyértelműek a lekérdezései, nem kell kézzel számolgatnom az összesítendő főkönyvi számok forgalmát és a tárgyi eszköz kezelést is nagyon szeretem." - Solymosi Melinda - Pomáz. Kb. 3 évig a PILIS- COOP boltok könyvelésénél használta, majd 2-3 év óta saját könyvelési cégében is a SoftBalance könyvelő szoftvert használja. - (2017.03.hó)

- "Ez a szoftver sokkal jobb, mint a Kulcs-Soft könyvelő programja, pedig még csak fél órája nézem!" Erdős Marietta,  Kőszeg Fúvószenekaráért Alapítvány.

 

Integrált kettős könyvelő program: házipénztár, valutapénztár, kettős könyvelés, tárgyi eszköz nyilvántartás, 6-7 számlaosztály vezetése, deviza számlák kezelése, EU fordított ÁFA és belföldi fordított ÁFA adózás automatikus könyvelése, deviza bank kezelése, Áfa-bevallás összeállítása ABEV-es kapcsolattal, pénzügyi funkciók: egyenlegközlő levél nyomtatása és fizetési felszólítás.

- A 65A és a 65M tételes ÁFA bevallás feladás, értéhatár nélküli belföldi tételes ÁFA bevallás lekérdezés készíthető a könyvelő program ÁFA nyilvántartásából. A 65M tételes ÁFA bevallás lista cégenkénti összesítéssel és tételesen is lekérdezhető a könyvelő programból. A 65M tételes ÁFA bevallási imp file-ok beolvashatók az ÁNYK szoftverébe (áfa bevallás M lap).

Adatkapcsolat automatikus könyveléssel áruforgalmi szoftverek (Pl. Laurel, LogBord, Zebrasoft szállítói számlák átvétele és azonnali könyvelése) - és banki terminálrendszerek (OTP Electra, Raiffeisen Express, ERSTE Electra, K&H Bank, Takarékbank - csoportos banki utalás indítása a könyvelésből, elektronikus banki bizonylatok szállítói számla utalásainak automatikus lekönyvelése) között. - lásd részletesebben!

                                                   Igen, kérem a könyvelési szoftver kipróbálási lehetőségét!

 

 

Nehézkes, lassú az adatbevitele, sokszor kell az egérhez nyúlnia?

Nem érti, hogy mi történik a bevitt adataival? Átláthatatlan a könyvelő programja?

Időszakos feladásokkal, zárásokkal "küzd", mert a rendszerei nem kapcsolódnak egymáshoz?

A könyvelő programja mindent csak nyomtatna, ahelyett, hogy képernyőn megnézhetné a kért adatokat, vagy EXCEL-be vagy PDF-be, kultúrált és jól áttekinthető formában lementhetné és e-mailhez csatoltan továbbküldhetné azokat?

Az eddig használt könyvelő programok bizonytalan adattárolásúak voltak? Féllábas könyvelései vannak? Előfordulnak szövegesítés (partnernév, főkönyvi szám megnevezése, stb.) nélküli könyvelések? Volt adatvesztése?

Kézzel készíti el még mindig a 65A és a 65M tételes ÁFA bevallást (XX65M ÁFA bevallás), pedig sok számlát érint a tételes ÁFA bevallás?

Plusz munkával állítja össze az ÁFA-bevallásokat? Nem tudja lekezelni a fordított ÁFA-t? Kézzel számol árfolyam-differenciát vagy a kissé bonyolultabb könyvelésekhez technikai számlákat iktat közbe - ugyan minek?

___________________________________________

 Ha a fentiek alapján ráismer jelenlegi könyvelő szoftvere hiányosságaira, akkor

   javasoljuk Önnek, hogy részletesen ismerkedjen meg a könyvelő programunk megoldásaival! 

Ennek módja, ha a fentiekben található LETÖLTÉS KÉRÉS -en klikkelve regisztrál. Mi felvesszük Önnel a kapcsolatot és ingyenes bemutatási lehetőséget biztosítunk az Önök számára, ahol példák alapján ismertetjük meg a rendszerünkkel. Mivel a könyvelő szoftver letölthető, így lehetőség van ilyen módon is megismerkedni vele.A könyvelő szoftver távoli telepítésében is segítünk.

Természetesen telefonon (Földvári Ferenc: 06-30-9340-665) vagy e-mail-ben (everest091@gmail.com) is rendelkezésre állunk.

 

A könyvelő program részletesebb ismertetéséhez, képeihez klikkeljen ide!

             Elérhetőségek:

                       SOFTEVEREST Számítástechnikai Bt. 

                                          2000 Szentendre, Fehérvíz u. 24. 

                                                     Földvári Ferenc   06-309-340-665,  everest091@gmail.com

                                          1082 Budapest, Futó u. 8.

 

 

 Szeretné,

 

- ha könyvelőprogramja nagyon gyors rögzítést tenne lehetővé?,

 

- hogy a házipénztári és a tárgyi eszköz nyilvántartás ne feladásokkal kapcsolódjon a kettős könyveléséhez?,

 

- ha könyvelés közben az ÁFA főkönyvi szám kiválasztása egyben a megfelelő ABEV 065-ös sort (vagy akár sorokat pl. tárgyi eszk. beszerzés) is automatikusan meghatározná, hogy ezt már ne Önnek kelljen kiválasztani?,

 

- ha fordított ÁFA (belföldi vagy EU-s száll. számlák) esetén a 467X-es sor automatikusan könyvelődjék és az ÁFA sorok külön választás nélkül szintén a megfelelő ABEV 065-ös sorokra kerüljenek?,

 

- ha a 65M tételes ÁFA bevallás (tételes ÁFA összesítő jelentés) a könyvelő programjából pár kattintás után az ÁNYK szoftverébe kerülnének?,

 

- ha a számlák kiegyenlítésekor a választott partner több vevői és több szállítói számlái - iránytól függetlenül - egy menetben könyvelődhetnének?,

 

- ha a banki tételek visszaellenőrzését nagyon egyszerűen el tudná végezni?,

 

- ha a devizaszámlák kiegyenlítésekor (számlánként) azonnal árfolyam-differenciát számítana és könyvelne a szoftvere?,

 

- ha könyvelési szoftvere kezelné a kompenzáció könyvelését, akár több cég között is?,

 

- ha a teljes rendszerben sehol nem kellene "függő" tételeket, mínusz előjeleket használnia?,

 

- a megrendelőjét, könyvvizsgálóját nyomtatás, faxolás, stb. helyett e-mailhez kapcsolható - a nyomtatással azonos minőségű - lista-file-okkal még gyorsabban kiszolgálni?

 

    Ha igen, akkor ismerkedjék meg azzal a könyvelő szoftverrel, melyet már régóta keres!

 

                             

  ÚJDONSÁGOK:

- 65M tételes ÁFA bevallás kezelés, ÁFA értékhatár nélküli belföldi számlák a tételes ÁFA bevallásba beolvashatók (áfa bevallás M lap)!  

 - Pénzforgalmi ÁFA-s számlák ÁFA kezelése - részfizetések esetén is! Az aktuális ÁFA bevallásba CSAK a tárgyidőszakban kifizetett bruttó érték arányban kerül be az ÁFA érték a bevallásba!

- Számviteli és ÁFA törvény szerinti teljesítési dátumok eltérő kezelése a folyamatos teljesítésű számláknál. Külön nyitási funkció az új évhez tartozó ÁFA sorok automatikus átvételéhez! 

    Pénzügyi program funkciók (tartozások figyelése, pénzügyi levelezések) :

   - egyenlegközlő levél készítése a nem fizetett vevői számlákról

   -  fizetési felszólítás készítése (fizetési felszólító),

   -  a belföldi fordított ÁFA-s (fordított adózás) szállítói számlák automatikus könyvelése az új ÁFA törvény szerint

   -   több cég közötti kompenzáció könyvelés.

- Gyors könyvelés - HUFa szoftvernek ezt a funkcióját elsősorban kisker környezetben használják (CBA, COOP, G'Roby...) az áruszámlák gyors rögzítésére. A könyvelés során semmiféle főkönyvi számot nem kell kiválasztani, ezáltal jóval egyszerűbb és gyorsabb az azonosan könyvelendő számlák felvitele. Itt a több ÁFA kulcsos számlák is kezelhetők. Amennyiben a nettó értéket meg szeretnénk bontani egységek (telephelyek, boltok...) között, akkor arra is van megoldás. A gyors könyvelés során - mint egyéb számlakönyvelés esetén - a 65-ös kódok (07, 66 ...) kiosztása itt is automatikusan történik.

 

65M tételes ÁFA bevallás az értéhatár nélküli belföldi szállítói számlákról

65M tételes ÁFA bevallás példa txt-k letöltése, kipróbálása - ITT

65M tételes ÁFA bevallás képernyő

65M tételes ÁFA bevallás  (tételes ÁFA adatszolgáltatás) nyomtatása

                                                                                                                    

Pénzügyi szoftver funkciók   

                                             

  Egyenlegközlő levél a nem fizetett vevői számlákról

                                             

   Fizetési felszólítás a lejárt határidejű vevői számlákról - vevőnként beállíthatók a késedelmes napok - a nyomtatás csak a kért vevőkre történik.


 

                                             

        Fordított ÁFA könyvelése - automatikusan, év elején egyszer -  beállított paraméterek alapján

 

                                

ÁFA bevallás belföldi fordított ÁFA-val

 

                                             

       Könyvelt EU-s szállítói számla (a fizetendő deviza érték a folyószámlán látható)

                              

 

                                             

              Valutapénztár - a pénzkészlet és a devizaszorzók alakulása a FIFO-s elv figyelembevételével

 

                                             

       Kompenzáció könyvelése több szállító és vevők között - a különbözeti összeg banki utalásával (vagy e-nélkül)

                                        Hármas kompenzálás, többes kompenzálás - bármennyi cég között.                         

                                             

 Kerekítés könyvelése (1 - 2 Ft) a 8, 9 számlaosztályra - automatikus ABEV sorral

                                      

 

  Amennyiben kapcsolatba kíván lépni velünk, jelenleg az everest091@gmail.com -on várjuk levelét, vagy a +36-30-9340-665-ös telefonszámon a hívását.

65M bevallás,  tételes ÁFA bevallás, 65M bevallás, 65M tételes ÁFA bevallás, 65M bevallás, ÁFA értékhatár, tételes ÁFA összesítő jelentés, 65M tételes áfa bevallás, 65M ÁFA bevallás, tételes Áfabevallás, tételes ÁFA adatszolgáltatás, könyvelő szoftver, 65M bevallás július 1, áfa bevallás M lap, ÁFA összesítő jelentés, XX65M bevallás, XX65M ÁFA bevallás, NAV számla beolvasás, NAV számla átvétel, Könyvelés NAV számla beolvasással. 65 M tételes ÁFA bevallás, könyvelő programok, Audit XML

65M tételes ÁFA bevallás 2020. július 1 -  az értékhatár nélküli belföldi szállítói számlákról.

Hun-Web Könyvelés tételes ÁFA 65M