Magunkról Referenciák Programok Árlista Akció Elérhetőség 
       

SoftBalance - kettős könyvelő program - 65M tételes ÁFA bevallás

 készítette: Softeverest Számítástechnikai Bt. (tel.: 06-309-340-665, mail: everest091@gmail.com)

VIDEÓ a könyvelő szoftverről, az egér nélküli könyvelésről, a 65-ös ÁFA bevallási kódok használatáról: http://www.youtube.com/watch?v=8uy02deNy7M

65M tételes ÁFA bevallás ÁNYK-s feladással az ÁFA értékhatár 100.000 Ft feletti számlákról - közvetlenül a könyvelő szoftverből!

/Kettős könyvelés, házipénztár, tárgyi eszköz, deviza-kezelés (deviza számlák könyvelése, árfolyam differencia könyvelés, devizás folyószámla), valutapénztár, deviza bank, fordított ÁFA kezelése, a 65A és 65M tételes ÁFA bevallás feladás, 6-7 számlaosztály, kompenzáció könyvelése, pénzügyi funkciók - egyenlegközlő, fizetési felszólítás, korosított listák/, akasztófás könyvelés, 65M tételes ÁFA bevallás lekérdezés, adatfeladás. A 65A és a 65M  tételes ÁFA bevallás (1965M tételes ÁFA adatszolgáltatás) beolvasható az ÁNYK szoftverbe. 

Sokéves könyvelési gyakorlat alapján fejlesztett könyvelő szoftver + házipénztár + tárgyi eszköz kezelés + 65M tételes ÁFA bevallás feladás, egér nélküli használat,  főkönyvi szám választás NÉLKÜLI gyors könyvelés az azonosan könyvelendő számlákra, akár évi 100.000-es könyvelési tételszámok kezelésére (másodlagos könyvelés, devizás folyószámla, kompenzálások akár több cég között is, banki adatátadás, bank és számla átvételek, stb.)

A telefonos, e-mail-es segítségnyújtás (hétvégén is)   - INGYENES, nem úgy, mint más szoftverfejlesztő cégeknél, és nálunk valóban segítséget is kap!

65M tételes ÁFA bevallás ÁNYK-s feladás - 65A és 65M lekérdezésről képek a lapon lejjebb!

A könyvelő szoftver kezeli a nem visszatéríthető, de áthárított ÁFA értékeket és ÁFA alapokat, amelyek a 65M tételes ÁFA bevallásnak részei (pl. telefonszámla 30% ÁFA, stb.). A 65M tételes ÁFA bevallás lapokra a teljes áthárított ÁFA és adóalap értékek kerülnek.

A 65M tételes ÁFA bevallás ÁNYK-s feladásnál a 65M KORREKCIÓS lapok kezelése is megoldott, a könyvelő szoftverből automatikusan készül - még az évek közötti számla korrekciókra is!

65M tételes ÁFA bevallás (tételes ÁFA összesítő jelentés) a 100.000 Ft. ÁFA értékhatár feletti számlákról - példa txt-k letöltése a 65M ÁFA bevalláshoz, kipróbálása - ITT   (új 2018.07. havi anyagok)

Részletesebb leírás a szoftverről- ITT!

 

65M tételes ÁFA bevallás

1965M tételes ÁFA bevallás képernyő (65M bevallás)

65M tételes ÁFA bevallás  (tételes ÁFA adatszolgáltatás) nyomtatása

 

Új referenciáink, akik az elmúlt időszakban 10-15 egyéb könyvelő program tanulmányozása után a SoftBalance könyvelő szoftvert választották:

- Szilvási és Társa Bt - Szil-Coop - Reál üzletek - Kecskemét - több kiskereskedelmi egység könyvelésére, banki utalás előkészítéssel a szállítói számlák banki utalásának segítésére (OTP Electra adatátadás) másnapi banki beolvasással, pénztárgépes árbevétel könyvelési támogatással, 65M tételes ÁFA bevallás, számlázó szoftver azonnali könyveléssel többgépes hálózatos működéssel.

- Dor-Jo-Ker Kft - Dorog  - több (kb. 13) kiskereskedelmi üzlet könyvelésére, sok bizonylat lekezelésével, 65M tételes ÁFA bevallás feladással,

- Kaluterm Kft - Cibakháza - mezőgazdasági könyvelés másodlagos (6-7) módszerrel, többgépes hálózatban + az azonnali könyvelésű számlázó szoftverünk használatával, a tételes ÁFA bevallás feladással,

- J.L.F. Kft. - Újlengyel - deviza folyószámlás könyvelő program és devizás számlázó szoftver a vevői számlák adatátvételével (kb. havi 1000 deviza számla) és automatikus könyvelésével. (A számlázó szoftver Szerbiában működik, txt-s számla és vevőátadás van a könyvelés részére.) Valutapénztár, deviza bank kezelése azonnali árfolyam diff. számítással és könyveléssel.  

- Global Recycling Hungary Kft - Érsekcsanád - több cég könyvelésére, deviza és tárgyi eszköz kezeléssel.

- Deckboy Kkt. - Budapest - könyvelőiroda több cégre, deviza kezeléssel.

Döntésük fő oka: a gyors, egér nélküli könyvelés lehetősége, akasztófás könyvelési tétel megmutatás, jól átlátható szoftver felépítés, a könyvelt tételek könnyű módosíthatósága, sok tétel (több tízezer tétel / cég / év) lekezelése, hasznos plusz szolgáltatások - pl. könyvelési bizonylatok másolásos könyvelése (akár komplett béfeladások másolása), 65M tételes ÁFA bevallás feladás, igazi hálózatos működés, ingyenes telefonos tanácsadás, segítés, akár hét végén is, továbbfejlesztések (pl. tömeges adatátvételek egyedi kifejlesztése) vállalása.

 

 

                                                                              

 Tel.: 06-309-340-665   Földvári Ferenc    mail: everest091@gmail.com

 Néhány vélemény:

"Köszönöm! Szeretném elmondani, így áfa bevallás napján, nagyon Örülök, hogy az Ön programjával dolgozhatok."  Schmiedt Erika - Szil-Coop, Reál üzletek - Kecskemét - (2018.04.20) /könyvelés, tárgyi eszköz kezelés, banki utalás a könyvelésből, 65M tételes ÁFA bevallás, bank automatikus könyvelése, pénztárgépes árbevétel könyvelésének számítógépes támogatása, számlázó szoftver automatikus könyveléssel, stb./

“ Mi nem szeretnénk a Kulcs-Soft könyvelő programját használni! Az Önök könyvelő programját szeretjük és ezzel szeretnénk dolgozni az új  megbízónk telephelyén is, nem csak a saját könyvelő irodánkban. “     f-controll könyvelő iroda, Gödöllő        http://fcontroll.hu/    (2013.12.05)

- "Sok könyvelő szoftverrel dolgoztam már, de a SoftBalance a kedvenc könyvelő programom. Klaviatúráról (egér nélkül) tudom használni és egyértelműek a lekérdezései, nem kell kézzel számolgatnom az összesítendő főkönyvi számok forgalmát és a tárgyi eszköz kezelést is nagyon szeretem." - Solymosi Melinda - Pomáz. Kb. 3 évig a PILIS- COOP boltok könyvelésénél használta, majd 2-3 év óta saját könyvelési cégében is a SoftBalance könyvelő szoftvert használja. - (2017.03.hó)

- "Ez a szoftver sokkal jobb, mint a Kulcs-Soft könyvelő programja, pedig még csak fél órája nézem!" Erdős Marietta,  Kőszeg Fúvószenekaráért Alapítvány.

 

Integrált kettős könyvelő program: házipénztár, valutapénztár, kettős könyvelés, tárgyi eszköz nyilvántartás, 6-7 számlaosztály vezetése, deviza számlák kezelése, EU fordított ÁFA és belföldi fordított ÁFA adózás automatikus könyvelése, deviza bank kezelése, Áfa-bevallás összeállítása ABEV-es kapcsolattal, pénzügyi funkciók: egyenlegközlő levél nyomtatása és fizetési felszólítás.

- A 65A és a 65M tételes ÁFA bevallás feladás, változtatható értéhatáros tételes ÁFA bevallás lekérdezés készíthető a könyvelő program ÁFA nyilvántartásából. A 65M tételes ÁFA bevallás lista cégenkénti összesítéssel és tételesen is lekérdezhető a könyvelő programból. A 65M tételes ÁFA bevallási imp file-ok beolvashatók az ÁNYK szoftverébe.

Adatkapcsolat automatikus könyveléssel áruforgalmi szoftverek (Pl. Laurel, LogBord, Zebrasoft szállítói számlák átvétele és azonnali könyvelése) - és banki terminálrendszerek (OTP Electra, Raiffeisen Express, ERSTE Electra, K&H Bank, Takarékbank - csoportos banki utalás indítása a könyvelésből, elektronikus banki bizonylatok szállítói számla utalásainak automatikus lekönyvelése) között. - lásd részletesebben!

                                                   Igen, kérem a könyvelési szoftver kipróbálási lehetőségét!

 

 

Nehézkes, lassú az adatbevitele, sokszor kell az egérhez nyúlnia?

Nem érti, hogy mi történik a bevitt adataival? Átláthatatlan a könyvelő programja?

Időszakos feladásokkal, zárásokkal "küzd", mert a rendszerei nem kapcsolódnak egymáshoz?

A könyvelő programja mindent csak nyomtatna, ahelyett, hogy képernyőn megnézhetné a kért adatokat, vagy EXCEL-be vagy PDF-be, kultúrált és jól áttekinthető formában lementhetné és e-mailhez csatoltan továbbküldhetné azokat?

Az eddig használt könyvelő programok bizonytalan adattárolásúak voltak? Féllábas könyvelései vannak? Előfordulnak szövegesítés (partnernév, főkönyvi szám megnevezése, stb.) nélküli könyvelések? Volt adatvesztése?

Kézzel készíti el még mindig a 65A és a 65M tételes ÁFA bevallást, pedig sok számlát érint a tételes ÁFA bevallás?

Plusz munkával állítja össze az ÁFA-bevallásokat? Nem tudja lekezelni a fordított ÁFA-t? Kézzel számol árfolyam-differenciát vagy a kissé bonyolultabb könyvelésekhez technikai számlákat iktat közbe - ugyan minek?

___________________________________________

 Ha a fentiek alapján ráismer jelenlegi könyvelő szoftvere hiányosságaira, akkor

   javasoljuk Önnek, hogy részletesen ismerkedjen meg a könyvelő programunk megoldásaival! 

Ennek módja, ha a fentiekben található LETÖLTÉS KÉRÉS -en klikkelve regisztrál. Mi felvesszük Önnel a kapcsolatot és ingyenes bemutatási lehetőséget biztosítunk az Önök számára, ahol példák alapján ismertetjük meg a rendszerünkkel. Mivel a könyvelő szoftver letölthető, így lehetőség van ilyen módon is megismerkedni vele.A könyvelő szoftver távoli telepítésében is segítünk.

Természetesen telefonon (Földvári Ferenc: 06-30-9340-665) vagy e-mail-ben (everest091@gmail.com) is rendelkezésre állunk.

 

A könyvelő program részletesebb ismertetéséhez, képeihez klikkeljen ide!

             Elérhetőségek:

                       SOFTEVEREST Számítástechnikai Bt. 

                                          2000 Szentendre, Fehérvíz u. 24. 

                                                     Földvári Ferenc   06-309-340-665,  everest091@gmail.com

                                          1082 Budapest, Futó u. 8.

 

 

 Szeretné,

 

- ha könyvelőprogramja nagyon gyors rögzítést tenne lehetővé?,

 

- hogy a házipénztári és a tárgyi eszköz nyilvántartás ne feladásokkal kapcsolódjon a kettős könyveléséhez?,

 

- ha könyvelés közben az ÁFA főkönyvi szám kiválasztása egyben a megfelelő ABEV 065-ös sort (vagy akár sorokat pl. tárgyi eszk. beszerzés) is automatikusan meghatározná, hogy ezt már ne Önnek kelljen kiválasztani?,

 

- ha fordított ÁFA (belföldi vagy EU-s száll. számlák) esetén a 467X-es sor automatikusan könyvelődjék és az ÁFA sorok külön választás nélkül szintén a megfelelő ABEV 065-ös sorokra kerüljenek?,

 

- ha a 65M tételes ÁFA bevallás (tételes ÁFA összesítő jelentés) a könyvelő programjából pár kattintás után az ÁNYK szoftverébe kerülnének?,

 

- ha a számlák kiegyenlítésekor a választott partner több vevői és több szállítói számlái - iránytól függetlenül - egy menetben könyvelődhetnének?,

 

- ha a banki tételek visszaellenőrzését nagyon egyszerűen el tudná végezni?,

 

- ha a devizaszámlák kiegyenlítésekor (számlánként) azonnal árfolyam-differenciát számítana és könyvelne a szoftvere?,

 

- ha könyvelési szoftvere kezelné a kompenzáció könyvelését, akár több cég között is?,

 

- ha a teljes rendszerben sehol nem kellene "függő" tételeket, mínusz előjeleket használnia?,

 

- a megrendelőjét, könyvvizsgálóját nyomtatás, faxolás, stb. helyett e-mailhez kapcsolható - a nyomtatással azonos minőségű - lista-file-okkal még gyorsabban kiszolgálni?

 

    Ha igen, akkor ismerkedjék meg azzal a könyvelő szoftverrel, melyet már régóta keres!

 

                             

  ÚJDONSÁGOK:

- 65M tételes ÁFA bevallás kezelés, a változtatható ÁFA határérték feletti számlák a tételes ÁFA bevallásba beolvashatók!  

 - Pénzforgalmi ÁFA-s számlák ÁFA kezelése - részfizetések esetén is! Az aktuális ÁFA bevallásba CSAK a tárgyidőszakban kifizetett bruttó érték arányban kerül be az ÁFA érték a bevallásba!

- Számviteli és ÁFA törvény szerinti teljesítési dátumok eltérő kezelése a folyamatos teljesítésű számláknál. Külön nyitási funkció az új évhez tartozó ÁFA sorok automatikus átvételéhez! 

    Pénzügyi program funkciók (tartozások figyelése, pénzügyi levelezések) :

   - egyenlegközlő levél készítése a nem fizetett vevői számlákról

   -  fizetési felszólítás készítése (fizetési felszólító),

   a belföldi fordított ÁFA-s (fordított adózás) szállítói számlák automatikus könyvelése az új ÁFA törvény szerint

   -   több cég közötti kompenzáció könyvelés.

- Gyors könyvelés - HUF- a szoftvernek ezt a funkcióját elsősorban kisker környezetben használják (CBA, COOP, G'Roby...) az áruszámlák gyors rögzítésére. A könyvelés során semmiféle főkönyvi számot nem kell kiválasztani, ezáltal jóval egyszerűbb és gyorsabb az azonosan könyvelendő számlák felvitele. Itt a több ÁFA kulcsos számlák is kezelhetők. Amennyiben a nettó értéket meg szeretnénk bontani egységek (telephelyek, boltok...) között, akkor arra is van megoldás. A gyors könyvelés során - mint egyéb számlakönyvelés esetén - a 65-ös kódok (07, 66 ...) kiosztása itt is automatikusan történik.

 

65M tételes ÁFA bevallás a 100.000 Ft ÁFA értéhatár feletti számlákról

65M tételes ÁFA bevallás példa txt-k letöltése, kipróbálása - ITT

1965M tételes ÁFA bevallás képernyő

65M tételes ÁFA bevallás  (tételes ÁFA adatszolgáltatás) nyomtatása

                                                                                                                    

Pénzügyi szoftver funkciók   

                                             

  Egyenlegközlő levél a nem fizetett vevői számlákról

                                             

   Fizetési felszólítás a lejárt határidejű vevői számlákról - vevőnként beállíthatók a késedelmes napok - a nyomtatás csak a kért vevőkre történik.


 

                                             

        Fordított ÁFA könyvelése - automatikusan, év elején egyszer -  beállított paraméterek alapján

 

                                

ÁFA bevallás belföldi fordított ÁFA-val

 

                                             

       Könyvelt EU-s szállítói számla (a fizetendő deviza érték a folyószámlán látható)

                              

 

                                             

              Valutapénztár - a pénzkészlet és a devizaszorzók alakulása a FIFO-s elv figyelembevételével

 

                                             

       Kompenzáció könyvelése több szállító és vevők között - a különbözeti összeg banki utalásával (vagy e-nélkül)

                                        Hármas kompenzálás, többes kompenzálás - bármennyi cég között.                         

                                             

 Kerekítés könyvelése (1 - 2 Ft) a 8, 9 számlaosztályra - automatikus ABEV sorral

                                      

 

  Amennyiben kapcsolatba kíván lépni velünk, jelenleg az everest091@gmail.com -on várjuk levelét, vagy a +36-30-9340-665-ös telefonszámon a hívását.

65M bevallás,  tételes ÁFA bevallás, 65M bevallás, 65M tételes ÁFA bevallás, 1965M bevallás, ÁFA értékhatár, tételes ÁFA összesítő jelentés, 1965M tételes áfa bevallás, 65M ÁFA bevallás, tételes Áfabevallás, tételes ÁFA adatszolgáltatás

65M tételes ÁFA bevallás a 100.000 Ft ÁFA értékhatár feletti számlákról

websas.hu

Hun-Web Könyvelés tételes ÁFA 65M