SB-Számla számlázó program a kinyomtatott számlák azonnali lekönyvelésével

A számlázó szoftver házipénztárral összekapcsolva, a KP-s tételek azonnali házipénztári tárolásával és azonnali bevételi pénztárbizonylat nyomtatásával is telepíthető - akár hálózatban is.

 A számlázó szoftver elkészíti a NAV részére a 2016.01.01-től kötelező XML file-t, amit ellenőrzéskor kérni fog a  revizor (Adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatás)!

Az SB-Számla számlázó szoftverünk által kiállított számlák azonnal lekönyvelődnek és a NAV Online adatszolgáltatási kötelezettségnek is eleget tesznek, az ÁFA értékhatáros számlák azonnal, automatikusan továbbítódnak a NAV-hoz 2018.07.01-től.

A számlázó szoftver több céges, így az ÖNSZÁMLÁZÁS és a MEGBÍZOTT SZÁMLAKIOCSÁTÁS is lehetséges.

EGYRE TÖBB CÉG VAN, AKI NEM ÉRI BE KEVESEBBEL....

 

 

 A SOFTEVEREST BT-NÉL NINCS KÖTELEZŐ ÉVES SZOFTVERKÖVETÉSI DÍJ MÉG A SZÁMLÁZÓ SZOFTVERRE SEM!

Az SB - Számla számlázó program (számlázó program könyveléssel) főbb jellemzői:


- Egy vagy
több céges számlázó szoftver - hálózatos telepítéssel is. Egy cég nagytömegű számlanyomtatását egyidejűleg akár többen is végezhetik. A szoftverrel egy telepítéssel akár "végtelen" cég nevében számlázhat.

- A számviteli törvénynek megfelelő szoftver, azaz pl. nem ismétel számlaszámokat, nincs számlaszám-kihagyás és pl. megfelelő a számla adattartalma, ÁFA-bontása.

-Adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatás - NAV-XML file - 2016.01.01-től beépítve!

-  NAV online adatkapcsolat (100.000 Ft ÁFA feletti számlák azonnali NAV-hoz küldése) beépítve

- A számlákon a teljesítési időszak -tól - ig dátumokkal jeleníthető meg.

- A számlázó szoftver szorosan kapcsolódik a SoftBalance könyvelő programhoz (jelenleg ezzel együtt telepíthető), azaz annak partner adatai (vevő törzsadatok) használja, tehát a számlázás közben felvett új vevők egyben a könyvelési szoftver partner törzsét bővítik. A kinyomtatott számlák azonnal lekönyvelődnek a SoftBalance rendszerbe, tehát rögtön a vevő folyószámlán, főkönyvi kivonaton, ÁFA analitikában megtaláljuk a számlák adatait. A 9-es számlaosztály könyvelése is automatikus, mivel a kiszámlázott tételek (szolgáltatások, termékek, stb.) törzsadatainál megadhatók, hogy a sorokat hova könyvelje a szoftver. Egy számláról a program több 9-esre is könyvelhet - összevontan. A 9-es számlaosztály alá is lehet bontva pl. termékcsoportonként, szolgáltatásonként úgy, hogy nem a főkönyvi számok számát kell növelni (pl. 912-n belül több rész-összegfokozat lesz aszerint, hogy melyik alábontást érinti a számla.) Az automatikus számlakönyvelés ez utóbbi esetet is kezeli.

- A számlázó programba a kiszámlázott tételek törzsadatként előre felvehetők és lehetőség van pl. az előre felvett egységárak számlánkénti módosítására, de soronkénti százalékos engedmény/felár adására is.

- A számlázott (értékkel rendelkező) tételek után akár több soros magyarázó sor(ok), megjegyzések vehetők fel, amelyek a számlán is megjelennek.

- A számlákhoz 2 hosszú fejlécsor és 2 alsó sor is tartozhat, ahol az értékkel rendelkező tételeken kívül egyéb (változó) megjegyzések is felvehetők (pl. szállítási cím, szállítás módja, a késedelmes fizetés következménye, stb.).

- A számlanyomtatás 2-4 pl. között változtatható és a példányok száma is nyomtatásra kerül.

- Lehetőség van a számlák pl. PDF-ben való lementésére is, így a postázás előtt már e-mail-ben is elküldhetők a számlák a vevő részére.

- A számlázó szoftver egy számlán belül kezeli a +/- tételeket is, így pl. alkalmas az áramdíjak év végi átszámlázására is egy számlán, különféle ÁFA kulcsokkal és irányokkal.

- A számlázó program kezeli a sztornó számlákat. Ennek készítése az eredeti számlaszámra való hivatkozással történik. A sztornó számla nyomtatása utáni automatikus könyvelés az eredeti számlaszám segítségével) azonnal kivezeti - teljesültté teszi - a vevő folyószámlából az eredeti számlát.

- A számlázó szoftverrel időszakos lekérdezés kérhető a készített számlákról vevőnkénti összesítéssel és azon belül egy-egy számla tényleges adattartalma is megtekinthető.

- Számla másolat nyomtathatóság!

- Logikus, áttekinthető képernyőkezelés.

- Az adattárolás - a megbízható SQL-serverrel történik.

- Könnyű, egér nélküli adatkezelés.

- Új fejlesztés: lekérdezések 1./ vevőnkénti halmozott adatok + vevő és termékek halmozott adatok és vevő + termékek számlasor-részletezettségű adatai. 2./ termékenkénti halmozott adatok + termék és vevő halmozott adatok és termék + vevő számlasoros adatok.  

A szoftver kapcsolható ipari mérleg (hídmérleg) szoftverhez, távoli főkönyvi kapcsolattal.


A számlázó szoftver ára (a SoftBalance könyvelő szoftver kiegészítéseként, azonnali számlakönyveléssel) - az új fejlesztésű forgalmi lekérdezésekkel:

   - 1 cégre, 1 gépre  éves 1000 számláig:     35.000 Ft + ÁFA 

   - 1 cégre, 1 gépre  korlátlan számláig:     60.000 Ft + ÁFA 

   - több cégre, 1 gépre cégenkénti éves 1000 számláig:    70.000 Ft + ÁFA 

   - több cégre, 1 gépre  korlátlan számláig:     95.000 Ft + ÁFA 

A SoftBalance-számla számlázó program hálózatos telepítéssel: fenti árak + 25%  2 plusz munkahelyig, + gépenként 8-8% a 3. munkahelytől.

 

SB_SZÁMLA számlázó szoftver - azonnali könyvelés nélkül

   - 1 cégre, 1 gépre  éves 1000 számláig:     25.000 Ft + ÁFA 

   - 1 cégre, 1 gépre  korlátlan számláig:     40.000 Ft + ÁFA 

   - több cégre, 1 gépre cégenkénti éves 1000 számláig:    35.000 Ft + ÁFA 

   - több cégre, 1 gépre  korlátlan számláig:     50.000 Ft + ÁFA 

A SB-Számla számlázó program hálózatos telepítéssel: fenti árak + 25%  2 plusz munkahelyig, + gépenként 8-8% a 3. munkahelytől.

 

 


Referenciák a számlázó programra (1 és többcéges) AZONNALI KÖNYVELÉSSEL pl.:

     - INERTTT Kft. - a MARKET Építő Zrt. leányvállalata (Ipari mérleggel összekapcsoltan, házipénztárral, a KP-s tételek azonnali házipénztári tárolásával és azonnali bevételi pénztárbizonylat nyomtatásával, azonnali főkönyvi kapcsolattal - a SoftBalance könyvelő programunkkal.)

     - Kaluterm Kft. - Cibakháza,

     - Szil-Coop Kft, Kecskemét - azonnali SoftBalance kapcsolattal,

     - CBA Piliscsoport Kft.,  Pomáz,

     - Jáber Kft, Jáberker Kft, COOP Vega Food Kft.,

     - CTRL Könyvelőiroda, Pomáz,

     - PM-PATMOSZ Bt. - Jármi (Nyírbátor)

     - F-Controll 2003 Kft. könyvelőiroda Gödöllő,

     - Verzió Könyvelőiroda, Bp.

     - LINIMEL Kft, Bp.,

     - P & H Conto Kft. Nyíregyháza,

     - TEBEX Kft. Bp.,

     - AHM Informatika Kft.

     - Reform Klíma Kft.

     - DELTAKOM Kft. Kecskemét,

     - ZerLux Kft. Kecskemét,

     - Nagymáté és Társa Bt. Bp.

 

 

 

 

 

 

 

 

- SoftBalance könyvelési rendszer megtekintése itt! >> 

Többdimenziós könyvelés - költséghely, költségviselő, munkaszám rendszerű könyvelő szoftver - click ide!
 

könyvelő és számlázó program, számlázó program könyveléssel, számlázó és könyvelő program,  ipari mérleg, hídmérleg, munkaszámos könyvelés, költséghely költségviselő, másodlagos könyvelés, tételes ÁFA bevallás, 65M tételes ÁFA bevallás, számlázó és könyvelő program, önszámlázás, megbízott számlakibocsátás

   

      Softeverest Bt.

  2000 Szentendre, Fehérvíz u. 24.

      1082 Budapest, Futó u. 8.

A számlázó és könyvelő  programról felvilágosítást ad, telepíti:

             Földvári Ferenc

         tel.:  06-30-9340-665   

     mail: everest091@gmail.com


 
 
 

Képek a szoftverről

 Számla előkészítés

 Számlakép

 Számlák lekérdezése

 Automatikusan lekönyvelt kimenő számla