SoftBalance, a másodlagos könyvelés programja

H

a már elege van a kezelhetetlen, átláthatatlan könyvelő programjából!

 

*** AKCIÓ *** -

a szoftver kiegészítéseit visszavonásig az alapárainkhoz képest MOST 50%-os kedvezménnyel kínáljuk!  Click ide!

 

      Másodlagos könyvelési program - főkönyvi alábontással, nagy tételszámok kezelésével is, elsődleges 5-ös, másodlagos 6-7-es rendszerben.

  • Mezőgazdasági könyvelés,

  • a fordított ÁFA-s számlák mennyiségi, VTSZ-es könyvelése és automatikus feladása a 65-ös ÁFA bevalláshoz (07, 08 lapok)

Könyvelő programunkkal egér nélkül, gyorsan, hatékonyan könyvelhet!

Sokéves könyvelési gyakorlat alapján fejlesztett Windows-os hálózatos vagy egy gépes telepítésű könyvelő program SQL-Server használattal + tárgyi eszköz kezelés + házipénztár + 65M tételes ÁFA bevallás, fordított ÁFA mennyiségi kezelése, 65-ös feladása, egér nélküli használat,  főkönyvi szám választás NÉLKÜLI gyors könyvelés az azonosan könyvelendő számlákra, akár évi 100.000-es könyvelési tételszámok kezelésére (másodlagos könyvelés /mezőgazdaság könyvelése/, devizás folyószámla, kompenzálások akár több cég között is, korosító lista, fizetési felszólítás a gyorsabb pénzbeszedéshez, egyenlegközlő, banki adatátadás, bank és számla adatok átvétele könyvelésre, - pl. Szamlazz.HU szoftverből számla átvétel, stb.) Logikus, átlátható könyvelő program felépítés, akasztófás könyvelési tétel megmutatás a könyvelések során és a lekérdezéseknél. A könyvelő program leírása részletesebben ITT...

Az SB-Számla számlázó szoftverünk által kiállított számlák azonnal lekönyvelődnek a SoftBalance könyvelő programunkba és a számlázó szoftverünk a NAV Online adatszolgáltatási kötelezettségnek is eleget tesz, 2018.07.01-től az ÁFA értékhatáros számlák azonnal, automatikusan továbbítódnak a NAV-hoz.  Részletesebben ITT...

LEGFŐBB PROFILUNK, ERŐSSÉGÜNK:

EGY JÓL KIFEJLESZTETT, SOKAT TUDÓ KÖNYVELŐ PROGRAM, AMELYHEZ IGÉNY SZERINT BÁRMILYEN EGYÉB ÜGYVITELI FELADATOT HOZZÁ FEJLESZTÜNK, HOZZÁ KAPCSOLUNK!

 

Ön akkor is jó helyen jár, ha speciális könyvelő programot keres! Mi igényei szerint át is írjuk, továbbfejlesztjük alap könyvelő programunkat. Hosszú távú külsős szoftverfejlesztést is vállalunk!

 

Négy integrált program egy környezetben (kettős könyvelő program, házipénztár és tárgyi eszköz nyilvántartás + pénzügyi szoftver). Az egyéb könyvelő programok esetében Önnek több szoftvert kell megvásárolnia és azok összekapcsolása (feladások) is nehézkes! A SoftBalance könyvelő program a fenti funkciókat egyben tartalmazza!

 

Másodlagos könyvelési program telepítési referenciák: 

  • Korbital Kft.- Kaposvár ( mezőgazdasági könyvelés, több száz mezőgazdasági üzem másodlagos könyvelése, tesztüzemi adatgyüjtés Agrárgazdasági Kutató Intézet részére ) - 7 éve,

  • Kaluterm Kft - Cibakháza - 5 mezőgazdasági cég másodlagos könyvelése ( mezőgazdasági könyvelés), a fordított ÁFA-s számlák mennyiségi, VTSZ-es könyvelése, és automatikus feladása a 65-ös ÁFA bevallási nyomtatványhoz, tárgyi eszköz kezelés  + saját számlázó (SB-Számla) szoftver NAV-os kapcsolódással, azonnali könyveléssel  - 3 éve,

  • Galgamenti Víziközmű Kft. - másodlagos könyvelés tárgyi eszköz kezeléssel, házipénztárral  Bag 12 éve.

 

 Óradíj és telefonköltség nélküli ügyfélszolgálat távoli számítógép eléréssel - munkaidőn kívül is, hétvégén is!   Új árakkal!

Néhány vélemény a könyvelő programról:

"Köszönöm! Szeretném elmondani, így áfa bevallás napján, nagyon örülök, hogy az Önök könyvelő programjával dolgozhatok."  Schmiedt Erika - Szil-Coop, Reál üzletek - Kecskemét - (2018.04.20) /könyvelés, tárgyi eszköz kezelés, 65M tételes ÁFA bevallás, banki utalás a könyvelésből, bank automatikus könyvelése, pénztárgépes árbevétel könyvelésének számítógépes támogatása, számlázó szoftver automatikus könyveléssel, NAV-os kapcsolattal, stb./

-“ Mi nem szeretnénk a Kulcs-Soft könyvelő programját használni! Az Önök könyvelő programját szeretjük és ezzel szeretnénk dolgozni az új  megbízónk telephelyén is, nem csak a saját könyvelő irodánkban. “   f-controll könyvelő iroda, Gödöllő        http://fcontroll.hu/  -  (2013.12.05)

- "Sok könyvelő programmal dolgoztam már, de a SoftBalance a kedvenc könyvelő programom. Klaviatúráról (egér nélkül) tudom használni és egyértelműek a lekérdezései, nem kell kézzel számolgatnom az összesítendő főkönyvi számok forgalmát és a könyvelő program beépített tárgyi eszköz kezelését is nagyon szeretem." - Solymosi Melinda - Pomáz. Kb. 3 évig a PILIS- COOP boltok könyvelésénél használta, majd 4 év óta saját könyvelési cégében is a SoftBalance könyvelő programot használja. - (2017.03.hó)

- "Ha semmi más nem tetszene a könyvelő programban, csak az alkalmazott bank-könyvelési módszer (egy adott partner akárhány darab számlájának egy naplószámon való kifizetés-rögzítése, kompenzáció kezelése, akár vevő, akár szállító a partner), már emiatt az egy dolog miatt is elkezdtük volna használni a SoftBalance könyvelő programot!"  f-controll könyvelő iroda, Gödöllő  

 

Elérhetőség:

Softeverest Számítástechnikai Bt.   2000 Szentendre, Fehérvíz u. 24. tel: 06-309-340-665., mail: everest091@gmail.com

 

A SoftBalance könyvelő program másodlagos könyvelés használata esetén bármely könyveléskor, ahol 5-ös számlaosztályra történik a könyvelés, kötelező az 5-ös érték 6-7 számlaosztályok közötti könyvelése, felosztása. A tétel addig nem kerül könyvelésre, míg az 5-ös számlaosztályra könyvelt érték (elsődleges 5-ös) nem egyezik meg a  másodlagos 6-7 számlaosztályokra rögzített értékkel.

A másodlagos könyvelések közben egy további könyvelési dimenzió is alkalmazható, ha szükséges. Pl. az 5-ös üzemanyag költség rendszámonként alábontható (ehhez nem kell több főkönyvi számot bevezetni!) és az így rögzített 5-ös érték (ek) osztandók fel a 6-7 számlaosztályok között akár a 6, 7 alábontásaira.

 

Naplós bizonylat lekérdezés egy több másodlagos főkönyvi számra felosztott 5-ös költségről - mezőgazdaság könyvelése. A másodlagos könyvelés eredményét a lekérdezés a T / K módszerrel (akasztófás könyvelési lekérdezések) mutatja be.

Elérhetőség: tel: 06-309-340-665.  everest091@gmail.com 

 

 

 

 

A SoftBalance könyvelő program részletes leírása itt található!

A költséghely, költségviselő, munkaszám könyvelő program változatunk (gimnázium könyvelése) leírása itt található! Ez a szoftverünk a budapesti Alternatív Közgazdasági Gimnáziumban (AKG) működik 5 éve.

 

Egy kiválasztott 6-os másodlagos főkönyvi szám részletes, ellenszámlánkénti analitikája ( mezőgazdasági könyvelés, elsődleges 5-ös ) - nyomtatási kép.

 

A másodlagos könyvelés során egy 5-ös költség főkönyvi számra könyvelt érték egy vagy több 6-7 számlaosztály könyvelése másodlagosan.

 

Fordított ÁFA-s számlák (vevő, szállító, átutalásos, kp-s) könyvelésekor az adattárolás előtt bekérésre kerülnek a számla mennyiségi adatai is a NAV által kért VTSZ-ek szerint. Az időszakos ÁFA bevallásoknál a SoftBalance könyvelő program a 65A részeként automatikusan feladja a 07, 08-as lapokhoz ezeket a mennyiségi, VTSZ-es adatokat is (pl. Kaluterm Kft - mezőgazdasági könyvelés, Szilvási és Társa Kft - kisker könyvelés, stb...)

A könyvelő program leírása részletesebben ITT...

 

másodlagos könyvelés, hatos-hetes könyvelés, másodlagos könyvelő program, tételes ÁFA bevallás,  másodlagos könyvelő program, 6-7 könyvelés, könyvelő szoftver, 6-7 számlaosztály könyvelése, 65M tételes ÁFA bevallás, mezőgazdaság könyvelése,  mezőgazdasági könyvelés, elsődleges 5-ös, 6-7 számlaosztály könyvelése, 6-7 számlaosztály, fordított ÁFA VTSZ, elsődleges 5-ös, könyvelő programok

    Vissza a kezdőlapra

 

 Vissza a kezdőlapra