SoftBalance, a másodlagos könyvelés programja

      Másodlagos könyvelés program - főkönyvi alábontással

  • Mezőgazdaság könyvelése,

  • a fordított ÁFA-s számlák mennyiségi, VTSZ-es könyvelése és automatikus feladása a 65-ös ÁFA bevalláshoz

 

Elérhetőség:

Softeverest Számítástechnikai Bt.   2000 Szentendre, Fehérvíz u. 24. tel: 06-309-340-665., mail: everest091@gmail.com

 

A SoftBalance könyvelő program másodlagos könyvelés használata esetén bármely könyveléskor, ahol 5-ös számlaosztályra történik a könyvelés, kötelező az 5-ös érték 6-7 számlaosztályok közötti könyvelése, felosztása. A tétel addig nem kerül könyvelésre, míg az 5-ös számlaosztályra könyvelt érték nem egyezik meg a  másodlagos 6-7 számlaosztályokra rögzített értékkel.

A másodlagos könyvelések közben egy további könyvelési dimenzió is alkalmazható, ha szükséges. Pl. az 5-ös üzemanyag költség rendszámonként alábontható (ehhez nem kell több főkönyvi számot bevezetni!) és az így rögzített 5-ös érték (ek) osztandók fel a 6-7 számlaosztályok között akár a 6, 7 alábontásaira.

 

Naplós bizonylat lekérdezés egy több másodlagos főkönyvi számra felosztott 5-ös költségről - mezőgazdaság könyvelése. A másodlagos könyvelés eredményét a lekérdezés a T / K módszerrel (akasztófás könyvelési lekérdezések) mutatja be.

Másodlagos könyvelési program telepítési referenciák: 

  • Korbital Kft.- Kaposvár (mezőgazdaság könyvelése, több száz mezőgazdasági üzem másodlagos könyvelése) - 6 éve,

  • Kaluterm Kft - Cibakháza - 5 mezőgazdasági cég másodlagos könyvelése (mezőgazdaság könyvelése), a fordított ÁFA-s számlák mennyiségi, VTSZ-es könyvelése és automatikus feladása a 65-ös ÁFA bevallási nyomtatványhoz + számlázó szoftver NAV-os kapcsolódással, azonnali könyveléssel  - 3 éve,

  • Galgamenti Víziközmű Kft. - Bag 12 éve.

Elérhetőség: tel: 06-309-340-665.  everest091@gmail.com 

 

 

 

 

A SoftBalance könyvelő szoftver részletes leírása itt található!

A költséghely, költségviselő, munkaszám könyvelő program változatunk (gimnázium könyvelése) leírása itt található!

 

Egy kiválasztott 6-os másodlagos főkönyvi szám részletes, ellenszámlánkénti analitikája (mezőgazdaság könyvelése) - nyomtatási kép.

 

A másodlagos könyvelés során egy 5-ös költség főkönyvi számra könyvelt érték egy vagy több 6-7 számlaosztály könyvelése másodlagosan.

 

másodlagos könyvelés, hatos-hetes könyvelés, másodlagos könyvelő szoftver, tételes ÁFA bevallás,  másodlagos könyvelő program, 6-7 könyvelés, könyvelő szoftver, 6-7 számlaosztály könyvelése, 65M tételes ÁFA bevallás, mezőgazdaság könyvelése, mezőgazdasági könyvelés, elsődleges 5-ös, 6-7 számlaosztály könyvelése