SoftBalance - Többdimenziós könyvelő szoftver

(elsődleges költséghely, költségviselő, munkaszám könyvelő program)

H

a már elege van a kezelhetetlen, átláthatatlan könyvelő programjából!

                                                              Softeverest Bt.  telefon: 06-309-340-665, mail: everest091@gmail.com  

 
 
 
 
 

Többdimenziós könyvelő program - a SoftBalance könyvelő szoftverünk többszintes könyvelésre alkalmas változata

Kinek ajánljuk? 

Ajánljuk mindazon cégeknek, nonprofit szervezeteknek, akik költségeiket, bevételeiket alaposabban szeretnék elemezni, azoknak, akik a könyvelésüket nemcsak a NAV részére végzik, hanem vezetői információkat is szeretnének kapni a könyvelő programjuktól.  

  • jelentős a napi bizonylatok darabszáma,
  • több költséghely van a cégnél, és a bizonylatok értékeit megbontva szeretnék könyvelni, hogy melyik költségviselő érdekében, milyen munkaszámra merült fel a bizonylat értéke (rész értéke).

E fenti nyilvántartási feladatokat oldja meg a SOFTEVEREST Bt. 2000 Szentendre, Fehérvíz u. 24. everest091@gmail.com, tel.: 06-309-340-665, Földvári Ferenc) többszintes könyvelést biztosító, a bizonylatok értékét (felosztott értékeit) fenti tagolásban vezető SoftBalance - Többdimenziós könyvelő programja.

A többdimenziós könyvelő szoftver kitűnően használható pl. oktatási intézmények könyvelésére, iskolák könyvelésére (iskola könyvelő szoftver) , illetve olyan helyeken, ahol az élő költséghelyek, munkaszámok száma akár 100-100 féleséget is meghaladhatja (a szoftverben ez nincs behatárolva).

Az iskola könyvelő szoftver beépítve tartalmazza a Házipénztári programfunkciókat is, amely pénztári irodai szoftverként is kiválóan funkcionál. A kp-s könyvelés az aktuális pénztári adatokból adatátvétellel, majd az adatok fenti hármas tagozódású szétosztásával dolgozik.

A szoftver hálózatos, ahol egyidőben akár több számítógépen is történhet a munkavégzés probléma mentesen.  

A többdimenziós könyvelő program legnagyobb felhasználása a budapesti Alternatív Közgazdasági Gimnázium (AKG,  tel:  388-6759 / 103, Szentágotai Andrea), ahol az iskola könyvelésekor nem ritka, hogy 1-1 banki, pénztári tételt akár 30 részletben könyvelnek költséghelyek, költségviselők, munkaszámok szerint. Itt az iskolai könyvelő szoftver házipénztári funkcióival hálózaban dolgozik a gimnázium pénztári irodája.

 

LEGFŐBB PROFILUNK, ERŐSSÉGÜNK:

EGY JÓL KIFEJLESZTETT, SOKAT TUDÓ KÖNYVELŐ SZOFTVER, AMELYHEZ IGÉNY SZERINT BÁRMILYEN EGYÉB ÜGYVITELI FELADATOT HOZZÁ FEJLESZTÜNK, HOZZÁ KAPCSOLUNK!

Ön jó helyen jár, ha speciális könyvelő szoftvert keres! Mi akár igényei szerint át is írjuk, továbbfejlesztjük alaprendszerünket. Hosszú távú külsős szoftverfejlesztést is vállalunk!


 

Képek az iskolai könyvelő szoftverről:

- A többszintes könyvelés fő képernyője (elsődleges költséghely, költségviselő):

 

A képen egy ELMÜ számla kb. 20 részletben került megbontásra és eszerint, több költséghely, költségviselő és munkaszámra könyvelték a számla részértékeit. Amennyiben egy költség sor ÁFA-s, az iskolai könyvelő szoftver automatikusan 2-2 sort könyvel az ilyen tételeknek. A szoftver figyeli, hogy a beadott végösszeg maradéktalanul felosztásra kerüljön. A könyvelést segítik az előzetesen beállított kontírkódok. Könyvelés közben mindhárom könyvelési dimenzió (a könyvelésből való kilépés nélkül) bővíthető.

 

- Többdimenziós főkönyvi karton lekérdezés főkönyvi szám, költséghely, költségviselő, munkaszám (költségnem) paraméterezése

A főkönyvi számok tételes forgalma a fentiek alapján szűrhető időszakra, főkönyvi szám tartományra, értéktartományra, ügyfélre (vevő, szállító), és a hármas könyvelési dimenzióra.

 

- Paraméterezett főkönyvi karton nyomtatás - a fenti paraméterezés alapján készülő tételes nyomtatás összesítésekkel:

 

- Paraméterezett - többdimenziós- főkönyvi kivonat (iskola könyvelése)

 

A paraméterezések segítségével leszűrhető a komplett főkönyvi kivonat vizsgált része.

 

- Naplós lekérdezés (iskola könyvelése):

Az iskola könyvelő szoftver naplós lekérdezéséből látható, hogy egyetlen bizonylat hány részre került "szétkönyvelésre".

 

 

A program magas fokú adatbiztonságát a MICROSOFT SQL Server adatbázismotor garantálja. A programrendszer egygépes és hálózatos verzióban is megrendelhető. 

Amennyiben a hagyományos könyvelő programunk érdekli a főkönyvi számon kívül max. egyféle további alábontással, deviza kezeléssel, tárgyi eszköz nyilvántartással és rengeteg hasznos funkcióval - a SoftBalance könyvelő szoftverünk leírásához klikkeljen ide!

 
költséghely-költségviselő, munkaszám, többszintes könyvelés, többdimenziós könyvelés, többdimenziós könyvelő program, költséghely könyvelés, költségviselő költséghely, költséghelyre könyvelés, munkaszámos könyvelő program, munkaszámos könyvelés, költséghelyes könyvelés, költségnem könyvelése, költséghelyes könyvelő program, iskola könyvelö program, kölséghely könyvelés, elsődleges költséghely költségviselő, könyvelő program, könyvelő szoftver, iskola könyvelése, iskola könyvelése program, iskola könyvelése szoftver, 65M tételes ÁFA bevallás, tételes ÁFA bevallás, könyvelő programok