Shop-Menedzser kiskereskedelmi tablózó szoftver,

kiskereskedelmi árukészlet nyilvántartó program

 
 

Képek a szoftverről (click a szövegeken):

   Napi mozgások

 

Áruszállítási bizonylatok felvétele

 

    Számlás tartozások

 

    Szállítóleveles tartozások

 

   Fizetésre jelölés     

 

  Napi tartozások diagram

 
 

Shop-Menedzser számítógépes kiskereskedelmi ügyviteli program

Kinek ajánljuk? 

Kiskereskedéseknek, kiskereskedés-hálózatoknak, melyeknél a tablózást (bolti árukészlet nyilvántartás értékben) eddig manuálisan végezték és (egy ideig) nem állnak rá vonalkódos áruforgalmi rendszerre, ahol      

  • jelentős a napi árubeszállítási bizonylatok (szállítólevelek és számlák) darabszáma,
  • az érkező számlák egy része több szállítólevél utólagos, gyűjtött pénzügyi bizonylata,
  • az áru értékesítése pénztárgépeken keresztüli nyugtaadással történik,
  • az árukészletet értékben sem vezetik, arról csak az időszakos leltárak során kapnak információt, vagy az árukészlet nyilvántartásra EXCEL-es megoldásokkal próbálkoznak.
  • a napi tényleges pénzmozgásról nincs megbízható tételes és költségféleségenként gyűjtött adat,
  • a szállítói tartozások követését, valamint a számlák fizetésre jelölését (szállítói számla utalás) korszerűsíteni szeretnék.

E fenti nyilvántartási feladatokat oldja meg a SOFTEVEREST Bt. (everest091@gmail.com, tel.: 06-309-340-665, Földvári Ferenc) nem cikkelemes, a bizonylatokat és az árukészlet terhelést értékben vezető Shop-Menedzser tablózást kiváltó (árukészlet nyilvántartó) programja.

A szoftver a boltok kiskereskedelmi könyvelését egészítheti ki, különösen olyan területen, ahol a könyvelést külső könyvelőirodára bízzák. Könyvelésre, szállítói számlák átvételére (pl. Laurel, Zebrasoft rendszerből), utalások összeállítására és átadására (OTP, Raiffeisen, ERSTE), valamint az elektronikus banki borderók automatikus szállítói utalásainak könyveléseire a SoftBalance könyvelő programunkat , illetve a könyvelő programunk kiegészítéseit (számlaátvételek, banki utalás támogatása, stb.) ajánljuk.

Az árukészlet nyilvántartó szoftver kitünően használható az olyan bolti kiskereskedelmi ügyvitel területén, ahol a kiskereskedelmi könyvelés időben (és helyileg) elválik a napi operatív munkától. A tablózásból, az árukészlet nyilvántartásból lehet a szállítói számlákat utalni, a tartozásokat figyelni. A könyveléssel ellentétben ebben a szoftverben a szállítóleveles tartozásfigyelés is megoldott, melynek ismerete egy kiskereskedelmi nyilvántartásban elengedhetetlen. 

Különösen ajánljuk a szoftvert azoknak a vállalkozásoknak, melyek több üzlettel rendelkeznek, illetve üzleteik több önálló céghez tartoznak és különféle adataikat, az árukészlet nyilvántartást külön-külön is és együtt egyaránt látni szeretnék.

Lehetőség van a szoftver részleges használatára is, pl. csak a készpénzkészlet vezetésére, vagy csak a szállítói tartozások figyelésére, kezelésére, de kitünően használható több bolt egyidejű kiskereskedelmi tablózás, az árukészlet nyilvántartására.

A szoftver évek óta kitünően működik pl. CBA Csíkos Kft. Gödöllő, AVT Kft-k, Lux-Csemege Budapest, Szuki Bt. Vácrátót.

A rendszer, az árukészlet nyilvántartó program adatszolgáltatásai:

  • A szolgáltatott legfőbb adatok (boltonként összesített aktuális készpénzkészlet, eladási áras árukészlet nyilvántartás és a számlás, illetve szállítóleveles szállítói tartozás) a program indítási képernyőjén folyamatosan figyelemmel kísérhetők.
  • A program a tablózás (árukészlet nyilvántartás) során a készpénz- és árukészlet-változásokat adott dátumtartományban napi tételes és halmozott változatban mutatja, amelyek elemzésekre (árukészlet változások, haszonkulcsváltozások, stb.), valamint pl. leltáregyeztetésre, az üzletvezetők elszámoltatására is alkalmas lehet. A készpénzforgalom jogcímenként, az áruforgalom szállítónként is követhető, elemezhető
  • A számlák különféle csoportosításokban (lejárt és összes fizetetlen, kifizetett) a hozzájuk rendelt szállítóleveleikkel és részkifizetéseikkel kérdezhetők le.
  • A szállítói tartozás napi megoszlását a fizetési határidő alapján színes oszlopdiagramban mutatja, így szemléletesebben látható, hogy mely napra milyen pénzösszegeket célszerű tartalékolni. Lehetőség van a rezsiszámlák és az egyéb várható (áruforgalmat nem érintő) költségek felvételére is, így a fizetési hátralék teljesebb képet mutat.  

A program magas fokú adatbiztonságát a MICROSOFT SQL Server adatbázismotor garantálja. A programrendszer egy gépes és hálózatos verzióban is megrendelhető. A szoftver részletes Súgóval rendelkezik, mely az aktuális működési környezet leírását jeleníti meg.

  Amennyiben kapcsolatba kíván lépni velünk, az everest091@gmail.com -on várjuk levelét, vagy a +36-30-9340-665-ös telefonszámon a hívását.

pénzforgalmi ÁFA kezelése, árukészlet nyilvántartás, számla utalás támogatás, bolti árukészlet nyilvántartás, könyvelő szoftver, tételes ÁFA bevallás, 65M tételes ÁFA bevallás